neděle 2. listopadu 2008

Je mi 25 let a nemám Aston Martin

Kdo všechno se nechá někam tlačit, škatulkovat a soukat?

Alfa samci. Beta samci. Svůdníci. Otloukánci. Kamarádi. Looseři. Pudovec. Hráč. Naiva. Pij pseudocolu. Poslouchej Asii 1. Choď na disco. Oblékej toto nebo toto oblečení, nikdy ne toto. Na první schůzce se chovej takto. Na prvním rande se chovej takto. Po první schůzce nepiš smsku. Na prvním rande zascoruj. Smsku piš až s třídenním zpožděním. Předstírej nezájem. Nedávej najevo sympatie. Udělej nějakou botu. Buď hnusnej. Choď do posilovny, kupuj si tento časopis a budeš cool... Vytuň si stodvacítku nebo řekni fotrovi, ať ti pořídí oktávku. Každý prázky do Chorvatskááááá!!! Obleč se celej do bílého a jdi na supercoolnejlepšínejhustšíprimafajnovou taneční šou. Choď do mekáče, káefcé a jez pizzu, pač je to kůl a bájo. Pořiď si snouba na zimu, woe. Hlavně nějakou vyvoněnou fošínku kámo. Je to cool. Nech se tetovat na lejtko. Pij gambáč. Nepracuj rukama prosim tě... Čti bulvár, ať víš, co dělaj celenuly. Udělej si melír nebo vlasy na černo. Nech si vybělit zuby a klidně i anální otvor. Ohol si všechny chlupy. Dvakrát denně. Dopoledne zásadně pij jen kapučíno se šlehačkou. Choď na kafíčko s kámoškama. Udělej něco nečekaného. Zahni. Dvakrát týdně do solárka a pak hned na manikůrku. Jedině s pekáčem buchet uděláš díru... Díru do světa. Vytrhej si chlupy z nosu. Staň se slavným. Choď na fotbal. Jedině na greenu máš budoucnost. Dívej se na ten a ten seriál. Zvětši si ho. Jedině modelky kámo! Agáta je bohyně. K osobnímu kadeřníkovi dvakrát do měsíce. Jablečným mobilem proti všem. Kdo nemá iPod, není. Ser na politiku a nechoď k volbám. S našim časákem to všechno vyhraješ...

Ani hovno.

7 komentářů:

  1. Nevím, co dodat... Snad jen na kolik jsi vlastně ztotožněný s tím, co bys neměl a měl dělat?

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tohle je snad nejlepší příspěvek, co jsi sem napsal :) Smysl mi sice trošku unikl, ale bavím se náramně :)))
    Hlavně si vytrhej chlupy z nosu a nepracuj rukama, prosím tě...!
    Jako co heslo, to perla!

    OdpovědětVymazat
  3. Opravdu dost vtipné. Jsem překvapená, kdes to všechno sebral! Vyvoněná fošínka je asi nejlepší, kde ses asi nechal inspirovat, co?!?!:)

    OdpovědětVymazat
  4. Soni, myslíš, že si Michal četl Cosmopolitan? :o)) Ale jóóó, je to ftipné čtení...:o) u zubařů v čekárně se asi hodí...:o)
    ...též sem se dosti pobavila! :o)
    ...ale musím přiznat, že umělé nehty se mi líbí, jelikož ty mé stojí za nic...Nedovedu si však představit, jak by ode mě odcházel pacient po vyšetření břicha:o)))

    OdpovědětVymazat
  5. fakt kuuul vymazlenej článeček, majkle

    OdpovědětVymazat
  6. "Jablečným mobilem proti všem" :-)) Smála jsem se od začátku do konce, dost dobrý článek :-))

    OdpovědětVymazat
  7. ale ten článek neni pro zasmání, ale pro zamyšlení nad nepřemýšlející a s davem jdoucí společnost

    OdpovědětVymazat