pátek 9. ledna 2009

Tradiční ponovoroční děkovačka

Ode mě snad ani nelze čekat, že bych letos vynechal klasické tradiční fouknutí do trenek těm, díky nimž byl rok 2008 lehčí, zajímavější, radostnější, alholovější, invenčnější...

V dnešní době to upadá. Páry se rozvádějí, instituce manželství a rodiny je silně zvětralá... Přesto si myslím, že rodina je základ všeho! Proto moje samozřejmě první díky za uplynulý rok patří mé rodině za neustále neutuchající podporu. Nejen té části zde na Severu, ale i do Humpolce a koneckonců i do daleké Kanady, kam nám na rok "emigrovala" Petra se Štěpánem (jsem zvědav na welcome party; jestli bude jen z poloviny tak bujará jako goodbye party, tak se máme na co těšit...).

Pavlovi a Kláře, mým doživotním pronásledovatelům, cestočističům, rozveselovačům, podporovatelům, spolukaličům, spoluvýletníkům atp... I přesto, že na sebe máme čím dál méně času, přesto myšlenkami držíme naší bárku na vodě a plujeme životem stále dále vpřed. Uff :-). (Pavlovi a Karolíně dodatečně za to, že mě nenechali na Muchově poslední den v roce vykrvácet :-))).)

Hudebním koncertním spolunávštěvníkům, se kterými jsem loni obrazil pár krásných hudebních událostí. Sestře, Vácovi, mému věčnému hudebnímu inspirátorovi (se strhujícím hudebním záběrem) a panu "ne" Viktorovi Mašátovi :-), Danovi Maršalíkovi, Radce Černejch, Zuzce, Verče Fratričů, Verče a Honzovi Pelců, i těm ne tak častým: Petrovi Krebsovi, Jakubovi Johaníkovi, Míše Rubešce, Karolíně Bímů. A dalším hudební inspirátoři: Veronika Vlachová, Filip Neuls a Andrzej Cieslar.

Vladimírovi a Janě za všechny mikro/makro seance. Všem informatikům za kooperaci, se kterou to, pevně věřím, dokopeme do zdárného cíle. Krompach nás přežije :-). Utajeným, že si vzájemně předáváme podporu o zkouškovém.

Bóďovi a Patrikovi za všechny Slaughterhouse párty. Těším se na další ;-). Kláře za krásných pár týdnů názorového a citového souznění :-). Všem, co přišli na letošní KOK párty (Vojtovi, Bětě, Karolíně, Pavle, Petře, Kláře, Honzovi, Martině, Soně, Tomášovi, Míše a Pavlovi) a společně s námi se opili U Zeda na naše kamarádství.

Všem pilotům a posádce internetové rakety Miton CZ :-). Všem poctivým českým sládkům (fuck off Heineken, Stella Artois and other loosers). Chemikům ze Stocku Plzeň za zelenou (příchovický vítr nebo také myslivecký bourbon). Zajímavým a inspirativním lidem, které jsem poznal či znovupoznal díky Facebooku. Kristýně za filmové večůrky. Všem za fotky z různých akcí (Tomáš Vacek, Jana Kulhánková, Pavel Jakubec, Markéta Šírová).

Obrovské díky krásným a stále tak inspirativním Jizerkám - všem lesům, luhům a hájům, trávníkům, potoků a skalám. Muchovu a Černé studnici, kam chodím běhat a všem dalším krásným zákoutím.

Zvířátkům nakonec, že nám ten život tak rozveselují: Simbě, Šnurince a Rip Curlovi :-). Díky.

V dnešním bohužel materiálním světě nemohu nevzpomenout na věci/podniky/služby, které mi rovněž zpříjemňují či pomáhají více či méně: nápadité webové projekty Miton Media House, Respiro, Pilsner Urquell, Budweiser Budvar, Svijany
, Levi's, Facebook, Adidas Originals, IBM/Lenovo, U Zeda, Parkhotel, Warmpeace, Victorinox, Vibram, HanWag, Sony, Mexx, Google, Olympus.

1 komentář:

  1. Míšo,
    i já bych ti touto cestou ráda poděkovala za uplynulý rok, který proběhl přesně dle mých hudebních představ. Doufám, že se v příštím roce budeme nadále a více vídat nad dobrou hudbou, vínem a zážitky, které náš jedinečný, severní,hudební pár upevní.
    Ps.jsem ráda, že jsi na Muchově nevykrvácel, byla by tě veliká škoda a já opravdu nevím, co bych si bez tebe počala(možná bych pod tíhou okolností, začala poslouchat rock!!!!!!!)
    Radka

    OdpovědětVymazat