pátek 8. dubna 2011

Zavzpomínejte na Sexy Dancers už zítra v Eurocentru!

Zítra v jabloneckém Eurocentru od 20:00 proběhne další koncertní zastávka Dana Bárty & Illustratosphere s Darou Rolins na jejich aktuálním Tour 2011. Po třech koncertech, které jsem mohl zatím z turné slyšet, mohu potvrdit, že vás čeká skutečně jedinečný nevšední hudební zážitek

Uslyšíte jednak skladby z diskografie Illustratosphere, druhak skladby Dary Rolins. Podstatnou část setlistu tvoří duety vlastních skladeb nebo coverů. Na posledních koncertech z repertoiru Sexy Dancers zazněly například: Butcher's On The Road, F.I.U., Slim Jim či Some People. Uslyšíte ale i skladby z alba Theyories, které vydalo trio Roberta Balzara s Danem Bártou, nebo Stevieho Wondera, Arethu Franklin či Jamese Browna.

Ještě nikdy Illustratosphere neměla tak popové turné (nemyšleno ale peorativně, ani ironicky). Ještě nikdy Illustratosphere nezněla tak funky. A která jiná kapela může lépe skvěle doprovodit Daru Rolins na skutečné hudební nástroje než právě Illustratosphere? Jak trefně napsal Dan Maršalík ve svém review pražského koncertu, Dara s Danem jsou i po 13ti letech stále Sexy Dancers. Nechte doma všechny předsudky, které v médiích kolem spojení obou zpěváků kolovaly a doražte v sobotu do Eurocentra.

Mrkněte na fotky z ostravského klubu Fabric (nebo Davida Šnobla či famózního Martina Pustelníka), z pražského Retra, skvělé fotky Matěje Třasáka z taktéž z Prahy, kupte lístky on-line tady, odklikněte svoji účast, mrkněte na video ze zkoušky na turné a v sobotu v Jablonci čau ahoj a dík.

0 Vašich komentářů:

Okomentovat