pátek 18. července 2008

Vaření s panem Pavlem a slečnou Klárou

Zase: je to už nějakej ten pátek (přes dvě léta páně), co jsme s Pavlem a Klárou natočili následující vařící videa (recept na těstoviny). Stává se tak vlastně u mě takovým hezkým zvykem v poslední době, že vytahuju na světlo takzvané šuplíkové materiály - v mluvě televizní "takzvané tradiční trezorové záležitosti" :-).

Bohužel je třeba předeslat, že následující videa jsou skutečně tím posledním, co by mohlo ještě spatřit světlo světa z mého archívu :-). Všechna ostatní (a je jich ještě dost) se už na veřejnost prostě nehodí. Ani ne tak tím, že by snad někomu znás ničili kariéru, protože v tomto ohledu snad není co ničit prozatím a ani do budoucna nečekáme, že bude někdo z nás ředitel ČEZu, ředitel logisitckého centra, primář gynekologického oddělení, ale přece jen ne všechno, čemu se smějeme my, byste se zasmáli i vy. A to především proto, že byste si lehce o našem humoru mohli myslet, že jsme banda opilců, mentálů a tak podoboně. Ano jsme vlastně :-), ale ještě to nutně nemusíme dokazovat na videích :-D.

Následující videa jsem původně chtěl prodat serveru Vaření.cz, ale pak jsem si uvědomil, že by to asi Vaření nezaplatilo, tak to směřuje sem :-).

Přemýšlím marně, jaký komentář k videím napsat. Prostě se zvesela dívejte na náš skvělý recept na skvělé těstoviny a užívejte si tu snůžku humorných slov kolkolem.

Chtěli bychom jak jinak než poděkovat našim sponzorům i dnes: Hamé Babice, okurky ve sklenici a především Němečkom, kde tyto úchylné záběry vznikly :-) a opět již tradičně všem našim pošetilostem. (Omluvte sníženou obrazovou a zvukovou kvalitu.)

Díl první - pan Pavel se mazlí s cibulí:



Díl druhý - moje vejce:



Díl třetí - vyndávání okurek (nesnadný úkol):



Díl čtvrtý - servírování těstovin slečnou Klárou (no konečně):



relevantní odkazy:

Ostatní Michalova úchylná videa na YouTube | Vaření.cz | Otestujte svými chuťovými pohárky i můj skvělý speciální hotdog

3 komentáře:

  1. Ty vole, to je prdel! Vy jste magori:)

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji, všechny takové komentáře nás ženou dál a dál do temných dálek, abychom opět zase něco natočili :-).

    OdpovědětVymazat