čtvrtek 13. prosince 2007

The Slaughterhouse parties 2007

Náhoda tomu asi chtěla, že jsme ke konci letošního roku vytvořili s Patrikem a Bóďou takovou zajímavou zájmovou skupinu. Jako jsou zahrádkáři, pěstitelé kaktů či chovatelé neonek, tak my jsme si udělali dvě takové akce, které jsme si interně pojmenovali "The Slaughterhouse Party". Inspirace skladbou Silicon od Prince (z alba The Slaughterhouse z roku 2004) je nasnadě. Ne že by na těch akcích šlo primárně o nějaká jatka, zabíjení, krev či tak nějak, ale...

Spíš si pod tím zkuste představit tvrdé názorové pojetí návštěv hospodských a restauračních zařízení. Tedy akce, které se svou tradicí vrací a navazují na ty nejlepší a "nejtvrdší" akce z let středoškolských (1999 – 2003, nějaké takové fotky třeba zde). Inu, co se v mládí naučíš, ve stáří jako když najdeš... Proto jsme sjednotili svoje síly, naplnili pěněženky a na každou akci vzali fotoaparát :-).

Pokusili jsme se bavit tak, jako jsme se vždycky spolu bavívávali. Tedy neotřelé fórky, tradiční gestikulace, tradiční tématické fotografie a k tomu osvěžení nějakou tou Coca-Colou, jestli mi rozumíte... Je to docela mozek osvěžující, když se bavíte jednoduše o jiných věcech než jen o tématech jako: téma diplomové či bakalářské práce, stěhování do bytu s partnerem, děti na cestě, kdo s kým a další. Prostě mozkový návrat o pár let zpět. Smršť. Samozřejmě však se zachováním základních hodnotových názorů a postojů.

První akce proběhla jednoho pátečního večera. Sešli jsme se s Bóďou a Patrikem na náměstí v Jablonci a vzali to velkoryse. Panák a pivo v Panoptiku. Přesun do Corsa. Zde pivo a panák. Přesun do Půlměsíce. Zde dvě piva. Přesun do Sportovky. Tam měli soukromou akci. Takže následoval rychlý přesun do bowlingu. Zde dalších pár piv a panáků. Přesun do Epplu. Zde piva. Mezi tím vším pořizování videozáznamů a fotek. Videozáznamy nepublikovatelné vzhledem k případným budoucím kariérám. Fotky ze sedmdesáti procent totéž a zbylé jsme se odhodlali ukázat světu :-))).

Pokračování (volume 2) se konalo poslední sobotu v listopadu. Sešli jsme se ve stejném složení v Kamenném baru v Jablonci po desáté hodině večerní. Proběhlo několik dvanáctek (jedna z nich rychle brčkem), nějaký ten panák, fotky, videa. Vtípky na úrovni směrem k sympatické mlaďoučké servírce. Přesun na Rampu. Zde jsme (již pod vlivem) absolvovali další piva, další panáky. Snažili jsme se zde i o kultůru a rozmlouvání s omladinou, ale nešlo to. Přesun do podniku Shake naproti Merkuru. Nemůžeme se dostat dovnitř. Přesun do nonstopáče naproti lázním. Zde pivka. U stolu s námi sedí záhadná žena středního věku – možná bezdomovkyně. Návrat druhým ranním vlakem v sobotu domů. Celý sobotní den jsem byl nepoužitelný.

Do konce roka bychom podnikli ještě třetí akci, takovou letošní závěrečnou. Doufáme tajně, že se k nám připojí Pavel, který byl vždy těmto postpubertálním náladám velmi příznivě nakloněn a nikdy nezlamal svým silným ideovým zápalem do takových akcí. Inu, těšme se...

relevantní odkazy:

Fotografie ze Slaughterhouse akce

0 Vašich komentářů:

Okomentovat