neděle 21. září 2008

Další (snad poslední) akademický rok

Po několika měsích jsem dnes opět jel vlakem v 7:12 ze Střední (bohužel již nikoliv prázdninové) Smržovky směr Liberec, abych zahájil prvním dnem zimní semestr akademického roku 2008/2009 - bezesporu pro mne toho nejtěžšího a nejdůležitějšího.

Skončilo tak krátké období bujarých oslav, výletů, večůrků a podobných dalších radostí, kterými jsem žil v posledních dnech. Tělo jsem pořád dopoval samejma jedama, stravoval jsem se jako dobytek, skoro žádnej řád či systém, málo sportu... Začíná studium, musím začít smolit diplomovou práci, jsem stále čerstvý pětadvacátník... Co víc však, nepozoruju u sebe zatím nějakou dramatickou změnu související s tím věkovým přelomem.

Měl bych si možná stanovit několik předsevzetí: že se budu učit průběžně (pche), že si konečně ve škole najdu dívku (koneckonců je mi pětadvacet; už by to chtělo zase na někoho narazit). A už teď těm předsevzetím moc nevěřím... Těším se, ale že se něco nové dozvím (ač mi to nemusíte věřit a možná to zní strašně šprtsky), těším se na staré známé tváře informatiky, těším se na tváře nové (prvandy). Těším se na pondělní přednášky mikroekonomie 2, kde budu opticky mládnout mezi těmi několika desítkami vrstevníků - vesměs mladších. Těším se, že mi podzim a celý zimní semestr bude zpříjemňovat těch několik koncertů, na které se chystám se spolufunkery a spolujazzmany a už teď těším. Každopádně to bude všechno náročné, ale to je dobře. Člověk se aspoň nenudí.

V relevantních odkazech naleznete pár posledních zážitků z posledních dní s přáteli a kamarády, které jsem zaznamenal okem fotoaparátu :-).



relevantní odkazy:

Video: Jablko roku | Psí videodokument (skoro jako od Heleny Třeštíkové): Baryn a Fretyn | Fotky z výletu na Jičínsko | Video: Přední čeští gymnasté

7 komentářů:

  1. Na začátku videa jsem si chtěla vsadit, že to zvládneš levou zadní, ale že budeš následně znásilňovat strom mě nenapadlo :D. Hezká sebeprezentace ;), aspoň Tě můžu poznávat i z jiných virtuálních stran :)

    OdpovědětVymazat
  2. Hele upřímně jsem byl taky přesvědčenej, že ten výmyk dám stejně jako za starejch časů na gymplu, ale vlivem již vypitých piv a především mrzkých silových možností to dopadlo, jak to dopadlo... :-). Stále razím heslo, že si musí člověk dokázat udělat srandu hlavně sám ze sebe :-). Mám ve svém bohatém videoarchívu ještě jiné pecky v rámci sebeprezentace, ale jsou to tradiční trezorové záležitosti, které on-line dávat raději nebudu ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Však jo, sebezesměšňování je důležitý ;). Taky bys mohl někdy uspořádat filmový festival utvořený jen z tvých "výmykových" akcí a jim podobné :D...zapiš si mě pak do guestlistu ;)

    OdpovědětVymazat
  4. No Tyrs by z tebe nemel radost :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ještě trochu praxe a můžeš se dát na gymnastickou dráhu :D Zdravíme z amerického kontinentu..

    OdpovědětVymazat
  6. No, dobrej výkon ne :-))))? Ahoj, taky vás zdravím do Kanady

    OdpovědětVymazat