neděle 14. září 2008

Tepláky nemusejí být zabijákem vztahu

Na dovolené v Alpách jsem si všimnul takové jedné maličkosti. Tepláky mnohdy nevypadají asexuálně a proklamace, že zabíjejí vztah podle mě platit vůbec nemusí...

Nevím, čím to bylo, ale v našem kempu se to celkem hemžilo slečnami okolo mého věku (docela překvapující na danou lokaci). A v kempu, že ano, to si klidně leckdo ty tepláky oblékne. Mladé páry stavěly stany v teplácích a vůbec ty holky v nich nevypadaly odpudivě. Naopak. Některé v nich vypadaly vyloženě sexy. Ale nemůžou to být samozřejmě tepláky ledajaké.

Co jsem viděl několik teplákových story (hrabání se v předklonu v kufru vozidla, zapalování vařiče, stavění stanu, lezení do a ze stanu...), samozřejmě záleží na střihu a barvě. Jistě nejsou vhodné pro holky plandavé střihy, sic jsou asi nejpohodlnější. Tepláky musí mít střih, který zdůrazňuje všechno, co se zdůraznit má. Samozřejmě to nesmí být nepohodlné (upnuté jako elasťáky) - pak už to zase nesplňuje podmínku pododlnosti (to si slečna může nechat rovnou džíny).

Barva je druhá důležitá věc. Zcela nevyhovující se mi jevily všechny křiklavé barvy: červená, růžová (ta je snad vůbec nejhorší), zelená. Nejlépe půvab dívek vynikl v teplácích tmavé barvy, ideálně černá - to je prostě tutovka. No a když popustíme uzdu fantazije trochu na špacír, tak pokud si v takovém kempu dívka pod tepláky neoblékne nic (pač není důvod), může se z takového stavění stanu stát docela příjemná a napínavá zábava :-).

(Doufám, že to teď nevypadá, jako že jsem byl největší voyer z kempu...)

9 komentářů:

  1. Kdybys nenapsal ten dodatek v závorce, už bys to měl hned ode mne v komentáři :)...takhle jen napíšu - "prostě chlap, no" :D

    OdpovědětVymazat
  2. Mě by spíš zajímalo, co si o tom třeba myslíš ty :-D?

    OdpovědětVymazat
  3. Asi nedokážu ocenit upnutější tepláky podobně jako ty, chlape ;). Horší je pak, když zdůrazňují i to, co by spíše mělo být zakryto :). Teplákové módě asi nikdy nepříjdu na chuť, ani jako voyer, ani jako nositelka ;).

    OdpovědětVymazat
  4. :-))) Tak samozřejmě, i to upnutí musí mít své meze a ne na všech by to bylo hezké. Souhlas. Co nosíš doma teda? Džíny? Neblbni ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. Já nemůžu než souhlasit. Jinak pokud sis nevzal stoličku a nesledoval to vše s foťákem a dalekohledem v ruce, tak si snad největší voyér nebyl... :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já a tepláky? Fakt ne! :) Džíny, džíny a džíny a nejlépe ty nejošoupanější a nejroztrhanější na rlzných místech...Ještě řekni že nejsou lepší než upnuté tepláky ;)

    OdpovědětVymazat
  7. No já já jsem taky velký milovník džínsů, především těch tradičních prvních nejstarších... však víme :-). Takže mám spousty párů, různě odřených ošoupaných. Ale doma v džínách teda nechodím ;-)

    OdpovědětVymazat
  8. CO máš proti růžové - moje nejoblíbenější barva, tedy jako obecně ne nutně jen na podteplákovém ošacení.o) Jinak tepláků resp. sportovních kalhot se mi za léta strávená v tělocvičně nahromadilo několik anedám na ně dopustit!

    OdpovědětVymazat
  9. Růžová je oukej Karčo, víme :-) - ostatně proto mám rád svou růžově-lososovou košilu :-), leč: na tepláky růžová skutečně ne-e :-). Vsadím se, že i tobě padnou a sluší daleko více tepláky tmavé barvy! Jinak podteplákové ošacení jakékoliv barvy je fajn, především pokud leží opodál :-)))

    OdpovědětVymazat