neděle 21. prosince 2008

(Skoro) nikdo nemá rád Davida Ratha

Největší demagog české politiky, usurpátor, profesionální lhář, vymejvač mozků, politická prostitutka David Rath dorazil na Facebook.

Tématických skupin proti Davidu Rathovi je na Facebooku poměrně dost: David Rath je ostuda české politiky, I hate David Rath, Jeden pohlavek byl málo, doktore... Nevšiml jsem si, že by existovala jediná, která by byla pro Davida Ratha. Možná to svědčí o tom, že lidi na Facebooku to mají trochu v hlavě srovnané... Ne že by byl Facebook čistě pravicová komunitní síť, to jistě ne, ale z logiky věci na něm převažují mladí lidé. Koneckonců Facebook vznikl jako komunitní síť pro americké vysoké školy a později se rozšířil dál.

Srovnejme početní síly skupin proti ČSSD, Paroubkovi a Rathovi a jím tématicky podobné: I hate ČSSD & KSČM (3048 členů), Jsem stupid, protože nevolím ČSSD... (264 členů), Jeden pohlavek byl málo, doktore (382 členů), Fuck off ČSSD a a jejich vůdčí bradavice (190 členů), Paroubkovi sluší růžová! (462 členů), David Rath je ostuda české politiky (447 členů), I hate David Rath (266 členů), Přátelé Jiřího Paroubka (119 členů) - tato skupina je sporná, protože jsem v ní našel jak příznivce tak i odpůrce (videa umístěna v ní jsou spíš protiparoubkovská, nicméně mezi členy skupiny je právě i David Rath, tak kdo ví, jestli to Dejvid nepochopil, nebo je ta grupa skutečně trochu nejasně pojatá), antiparoubek.cz (3282 členů), Nechci oranžovou republiku... (6122 členů). Ano, samozřejmě, že nelze jednoduše sečíst čísla v závorkách a dostat počet lidí, brojících proti ČSSD, Paroubkovi či Dejvidovi Rathovi, protože je jasné, že jsou někdo je ve více těchto skupinách. Nicméně stejně ty počty něco říkají...

Skupiny podporující ČSSD: ČSSD (9 členů), ČSSD neni KSČ, aneb nepleťme si pojmy s dojmy (14 členů), osobní profil Davida Ratha (v současné době 3 přátelé)...

Podle mě to je skutečně Dejvid sám (popřípadně někdo z jeho počítačově gramotnějších poradců), protože skupiny, které si přidal, na to jasně poukazují. Navíc mu na Wall napsal uživatel Zdeněk Škromach zprávu: "Ahoj tak už si to taky zkouším. Kde je tady prosímtě ta čeština? Zdeněk".

Ve čtvrtek 18. napsal: "David se rozhlizi po Facebook.com a zdravi vsechny priznivce :-).", večer byl Davídek trochu unavenej: "David je unavený jako pes, ale dneska to stálo za to" a včera asi moooc dřel: "David pracuje".

4 komentáře:

  1. Jooo, co naplat, že facebook je spíše pro-demokraticky smýšlející mladé jedince, když ti jedinci místo toho aby šli k volbám a zvolili to nejmenší zlo pro republiku (ODS), tak radši vyspávaj vopici, či se protestně přihlašují do různých skupin na facebook...hold po volbách už je pozdě a až tady bude mít bradavice a komančové 128 křesel (poslední průzkum) tak nám ani 10 facebooků a 1000 skupin nepomůže, to budou takové daně a takovej dluh, že jedinej kdo bude chodit na net a a koukat na TV budou cikáni....chce se mi blejt z český politiky a z českýho národa (beru vzorek co se dostavil k volbám)

    OdpovědětVymazat
  2. Máš pravdu, je to tak. Je to drsný fakt, ale je to fakt

    OdpovědětVymazat
  3. Měli bychom dráthovi nabídnout členství v tomto klubu...

    http://www.hatebook.org

    http://www.facebook.com/pages/HATEBOOKorg/23563937862?ref=s

    Je dost možné, že si tam najde nejvíce svých "obdivovatelů"..

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je pecka, hned jak budu mít chvilku, tak si Hatebook vyzkouším ;-)

    OdpovědětVymazat