úterý 26. května 2009

Po 3 dlouhých letech J.A.R. konečně opět na Severu!

Neuvěřitelné se stává skutečným! Funková megaskupina a megamašina se po třech letech, kdy "ignorovala" Sever, přiřítí v pátek oslavit dvacáté narozeniny i do Jablonce do Woka.

Naposledy J.A.R. vystupovali v Eurocentru 28.10.2006. Od té doby Liberec i Jablonec nám z neznámých důvodů míjeli. A to se každoročně koncert konal vždy na podzim před nebo za datem legendární Lucerny.

Po týdnech napětí je tedy snad jasno a koncert snad již nic neohrozí. Připomenu fakt, že kapela letošní rok slaví 20. výročí založení, které vyvrcholí 17.11. v Lucerně. Skupina slibuje novou řadovou desku či výběr hitů, avšak co se z toho nakonec podaří je diskutabilní. Oto Klempíř aka Záškodník před pár dny na fóru webu J.A.R. prohlásil, že se možná nová deska vydá na flash disku tento nebo následující rok.



Proto nezapomeňte a do svých funkových diářů si poznamenejte: zabodávat superpéra budeme společně již tento pátek, od 20:00 ve Woku v Jablonci nad Nisou! Těším se, že se zase všichni společně uvidíme a zatrsáme (nejen) v rytmu Hanky ;-). Jablonec tak zase uslyší pořádnou pap muziek.

relevantní odkazy:

J.A.R. | Facebook skupina J.A.R. | Woko | Kde najdu klub Woko? | Další plánované koncerty J.A.R. | Potvrďte vaši účast na Facebooku

0 Vašich komentářů:

Okomentovat