úterý 30. června 2009

Neskutečně hudebně bohatý Sázava Fest

Letošní seznam interpretů a skupin na O2 Sázava Festu je tak nabitý, že tomu snad ani nemůžeme uvěřit... Můžeme se těšit na skutečně kulturně obsáhlý festival, který vypukne přesně za měsíc.

Loni jsme Sázava Fest vynechali právě kvůli programu. Nebyl tak lákavý. Za to letos, letos seznam účinkujících je ještě lákavější než předloňský, kterého jsem se účastnili.


Krom kompletního klanu (J.A.R., Dan Bárta & Illustratosphere, Monkey Business) se těším na Navigators (Facebook), Support Lesbiens, Terezu Černochovou, Lenku Dusilovou a Eternal Seekers, tolik opěvovaného Slávka Jandu, britskou funkovou pecku Kava Kava (kterou jsem slyšel na Rampě), New York Ska-Jazz Ensemble, acid-jazzové Freak Power či samozřejmě na hlavního headlinera Mobyho. A to jsem vypíchnul jen ty největší chuťovky (kompletní seznam účinkujících).

Jediné, co by naše plány mohlo hatit, je snad překrývacící se program. Nicméně line-up je již hotov a dle prvního seznámení s ním by k tomu docházet příliš nemuselo. Podívejte se či si line-up stáhněte v pdf. Mrkněte i na mapku areálu.

Po loňské festivalové abstinenci se již velmi těším na fesťácké pivo v kelímku, stanování, klobásy a buřty, odpolední festivalový doutníček, obědy v zámeckých restauracích a setkávání s hudebními kamarády. No a třeba si opět zalezeme i na stěně ;-).

relevantní odkazy:

Navigators na United Islands | Monkey Business ve Valdštejnské zahradě | Sázava Fest | Tereza Černochová a Prague Ska Conspiracy na Funkin' Turnov

2 komentáře:

  1. No jen si to užij. Já se naopak přidám k těm, kteří Sázavafest bojkotují.
    Jestli máš chuť, najdi si na netu proč...

    OdpovědětVymazat
  2. Anonymním komentátorům, kteří se nepodepíší, nevím, jak mám odpovídat a hlavně, jak je mám oslovovat. Škoda.

    OdpovědětVymazat