pátek 28. listopadu 2008

Opij se na Silvestra zadarmo!

Pomalu (nebo vlastně kvapem...) se blíží závěr roku a s ním i závěrečná poslední kalba. Ano Silvestr. Den, kdy si lidé (zbytečně) dávají předsevzetí do nového roku. Den, kdy se prokazatelně opije nejvíce lidí na celém světě. A že to stojí peněz... Co takhle se jednou opít zadarmo :-)?

Pevně doufám, že letos prožiju poslední den v roce s mými nejbližšími kamarády. Stalo se to již takovou hezkou tradicí, tak věřím, že v tom i letos budeme pokračovat. Jsem zvědav, kde to oslavíme letos...

Na Sekta.cz jsme spustili soutěž, kde hlavní cenou je 15 plechovek alkoholického nápoje Bandidos. Chystáme se jich darovat až 240 ks. Čím si to můžete zasloužit? Stačí si letošní Silvestr zorganizovat právě přes Sekta.cz, což je nově spuštěný komunitní web pro organizování setkávání, uspořádat oslavu pro nejvíce lidí, lidi do skupin pozvat a pak jen doufat, že máte nejpočetnější párty.

27. prosince vyhodnotíme skupinu, která má nejvíce členů, kteří se jejich Silvestru zúčastní a na Silvestra odpoledne skupině až na místo akce přivezeme alkholovou výhru :-). Jednoduché, prosté.

Jak začít? Prostě se zaregistrujte a vytvořte skupinu a jděte do toho :-). Partnerem je Bandidos, mediálním partnerem je eMag.cz.

relevantní odkazy:

Setka.cz - jediná sekta, ve které stojí za to být | Vytvoř si skupinu hned teď! | Zpráva na eMag.cz | Bandidos alkoholické nápoje | Kompletní pravidla soutěže | Ostatní novinky z Mitonu

3 komentáře:

  1. To zní docela lákavě! :o)) Že bych rozbořila chalupu...??? :o)

    OdpovědětVymazat
  2. Chtělo by to i nějakou akci pro ty, co budou již po několikáté za sebou na Silvestra v práci :)

    OdpovědětVymazat
  3. 4 Trdli: proč ne? Klidně zboř, máš k tomu jedinečnou možnost :-).

    4 vercule: Hele, tak to nevím :-). Jedině že bys uspořádala akci pro pár pokojů na hotelu a vychlastali byste to na recepci nebo tak nějak :-)

    OdpovědětVymazat