pátek 24. dubna 2009

O co jste zatím přišli

Sebereflexe je důležitá vlastnost. Poměrně dokonale funguje i zde na mém (občas) rozjuchaném blogu. Proto se stává, že některé příspěvky nespatří vůbec světlo světa. Stane se tak asi polovině příspěvků.

Rozhodl jsem se však, že vás seznámím alespoň s nadpisy a perexy článků, které jsem chystal, měl je rozepsané, či dokonce dokončené, ale nenašel jsem vnitřní odvahu je uveřejnit... Jdeme na to.

Seznam lidí, kteří mě skutečně zklamali a někteří i nasrali
Vysoce upřímný příspěvek, který se nebude líbit nikomu, a který zatím na blogu neměl obdobu.

Cum to chceš?
Možné varianty odpovědí na tuto častou sexuální otázku a jejich možné (i fatální) následky aneb Ohodit se dá ledasco

Jsem gay?
Michalův předvánoční rozjuchaný pokus o comming out aneb u kluků jsem měl vždycky větší odezvu

Má první záporná charakterová vlastnost
Po cca deseti letech se stala neuvěřitelná nevídaná a neslýchaná věc. Objevil jsem u sebe zápornou charakterovou vlastnost. Zatím jen jednu. Jste skutečně připravení na menší šok? Pokud ne, nečtěte dále

Přehled všeho, co jsem zatím posral
Tříáčtyřkový přehled prosraných rozhodnutí, špatných výsledků, nepochopení, která jsem prožil v uplynulých dvou letech. (For diehard fans only.)

Otevřený dopis Klárce, Míše, Terezce, Martině, Verunce, Lucince, Katce, Leničce a dalším
Vše, co se moje expřítelkyně či skoropřítelkyně nedozvěděly a bály se mě na to zeptat.

Kdy konečně vysokoškolští junáci přestanou nosit kšiltovky "v pravo hleď" s rovným kšiltem jako strýček Pompo?
Nejen o podivných manýrech hiphoperů tak tvrdých, až oči přecházejí

V případě, že by někdo měl velmi eminentní zájem, abych nějaký článek z výše uvedených nástřelů dokončil a uveřejnil, neváhejte mi poslat na můj bankovní účet adekvátní finanční sponzorský obnos a můžeme se třeba dohodnout. Pokud máte zájem, pište na moji gmailovou schránku, číslo účtu pošlu obratem :-))).

relevantní odkazy:

Všechno ze života | Z redakce

7 komentářů:

  1. zajimaji me vsecky :-) a zadarmo!

    OdpovědětVymazat
  2. Co je dneska zadarmo? Možná déšť ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Cum to chceš...vyvedená slovní hříčka..fuck to nezveřejníš? :)

    OdpovědětVymazat
  4. Asi zruším možnost vkládání anonymních komentářů :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Pohotové! Jestlipak ještě tenhle stihnu...řekněme, že anonymní komentáře na blogu drahého přítele jistého smržovského rodáka fungují pro některé z nás jako taková emocionální imunita, hihi (ta poslanecká je stejně na pytel:)...nicméně pauzy v psaní DP vyplněné čtením autorských dílek pana MHD jsou povznášejícími okamžiky jinak čistě pracovních dní... jen tak dál!!!

    OdpovědětVymazat
  6. Aha, tak z tohoto kraje vítr vane :-). Obávám se však, že moje současná tvůrčí krize - ať už zapříčiněná čímkoliv - se projevuje tak dramaticky na obsahu blogu v posledních dnech, že jakmile přečteš vše z historii, což ti moc práce nezabere, tak už nebude co číst. Což o to, témat v hlavě nosím vícero, ale odvaha je zveřejnit je takřka mizivá... Uvidíme.

    OdpovědětVymazat
  7. Ahaaa, tak z tohoto kraje vítr vane :-). Obávám se však, že vzhledem k mým posledním nemastným neslaným příspěvkům z poslední doby a mé současné tvůrčí krizi - ať už je zapříčiněná čímkoliv - za chvíli nebude co číst, jakmile vyčerpáš všechny historické "články". Což o to, nápady, náměty a závažná témata dnešní doby v hlavně nosím, ale tak nějak asi není odvaha na jejich zveřejnění... Uvidíme. Zase nechci zklamat tu každodenní hrstku cca 20ti statečných, kteří sem denně váží cestu a prakticky denně zjištují, že se tu zase děje prd...

    OdpovědětVymazat