středa 27. května 2009

Rely On - nový klip Navigators se dokončuje

Osmého května natáčela skupina Navigators s komparzem vizuál k novému letnímu singlu Rely On. Klip bude hotov začátkem června.

Rely On bude rotovat na MTV Europe, stejně jako klip k písni Happy z debutového alba Sky Travellin'. Skupina pojmula natáčení netradičně - v Barrandovských studiích v Ateliéru 1 se točilo na standardní celuloid; klip režíroval Petr Němeček, snímal Jan Cabalka a o střih záznamu se postaral Filip Malásek (Starlite Productions). Honza Pospíšil (rap, texty) poznamenal k singlu následující: "Rely On je šťavnatá, odlehčená disko-funková šleha letního rytmu tématicky vesele lynčující nízkou trvanlivost současné hudební produkce a stádovitost dnešních mladých hudebních konzumentů."

S Tomášem jsme byli mezi komparzem a po cca 250ti posleších Rely On během náročného sedmihodinového natáčení nutno dodat, že je to skutečně letní song s výrazným hitovým potenciálem :-). Rely On se již hraje na aktuálních koncertech Navigators. Jakmile bude klip venku, určitě se objeví i zde.

Mastering nového singlu dokončil 18.5. Tom Coyne ve Sterling Sound New York (masterovalo se zde i debutové album) a svou premiéru si odbude na rádiu Expres, po té na MTV Europe.



Kdy a kde můžete slyšet Navigators v nejbližší době:


31. 05. - Praha, Mezi ploty
01. 06. - Brno, EU
04. 06. - Plzeň, Zach's Pub
19. 06. - Praha, Jižní Město, Mezi Bloky
20. 06. - Praha, United Islands of Prague
27. 06. - Žízníkov u České Lípy, Raggae Ethnic Session
04. 07. - Karlovy Vary, Mezinárodní filmový festival
18. 07. - Moravské Budějovice, Proti Proudu
25. 07. - Mlékojedy, Free - D bar
02. 08. - Hostinné, Městské slavnosti
29. 08. - Vroutek u Podbořan, Rock for Church(ill) 2009
09. 10. - Praha, Klubová noc

photo by © Roman Černý, 2007 | photo by © Ondřej Litomiský, 2009

relevantní odkazy:

Navigators | Facebook | MySpace | Fotky z natáčení klipu | Starlite Productions

1 komentář: