pátek 8. srpna 2008

Spakováno do Alp

Stručně o mém odjezdu, o okurkové sezóně na internetu, olympiádě a zorbingu

Okurková sezóna v plném proudu... Je to vidět všude; drtivá většina uživatelů internetu se vytratila do lesů, luhů, hájů, k moři, k babičce, do lázní, na tábor, na hudební tábor, do hor, na lyže, na medvědy, do Afriky, na jachtu, na safari, na dovolenou... Všichni provozovatelé mediálních serverů se snaží zuby nehty aspoň nějaké uživatele na webu udržet. V Mitonu proto třebas běží velká letní soutěž Výlov rybníka o zajímavé ceny. Když je hnusně, hned se to odrazí na statistikách návštěvnosti. Je to logické. Zároveň se přes léto finišuje, protože začátkem září začíná "hlavní internetová sezóna" a všichni budou chtít přijít s novými weby a projekty - uživatelé totiž slezou ze stromů zpět k počítačům a internetu. Okurková sezóna je vidět koneckonců i zde na blogu, minimum komentářů: buď píšu čím dál větší slátaniny, ale spíš bych vsázel na ty okurky ;-). Ostatně je tohle asi první a poslední srpnový příspěvek. Zbytek asi nechám na září...

Prej dneska začala olympiáda :-)). Já jsem to nějak nezaregistroval. Vlastně to bude asi první olympiáda, ze které neuvidím dobrovolně ani ťuk přenosu vzhledem k tomu, že teď budu pryč a pak se budu intenzivně učit. Stejně je to jen o penězích, navíc ve státě, který se chová nedemokraticky. Jde to mimo mě, stejně jako fotbal.

Děcka, zejtra (vlastně už za pět hodin) frčím do Alp na týden se pokusit vydrápat se na nějaký kopce, snad bude hezký počasí a bude se dařit - můžete držet palce a schválně jestli to pomůže ;-).

Jinak se ještě mrkněte na fotky a videa ze zorbingu, kterej jsem podnikl ve Vrchlabí s několika lidma z Mitonu v rámci našeho interního Miton adrenalin teamu :-). Byl to fajn zážitek s fajn kalbou jako dojezdem :-). Kdo ví, kdy si střihnu další takovou fajn příjemnou kalbu. Orevuár.

relevantní odkazy:

Fotky z loňských alb | Fotky a videa ze zorbingu | Výlov rybníka

0 Vašich komentářů:

Okomentovat