pátek 29. srpna 2008

To jsou mi kočky!

Mám rád dvounohé dlouhonohé micky. Jejich krása mě vždycky inspirovala a koneckonců o nich píšu i zde občas. Pak mám rád i čtyřnohé krátkonohé micky - různě chlupaté a tak... A právě čtyřnohé micky mají svůj zbrusu nový komunitní portál.

Svět je možná trochu zvrácenej, že mají komunitní weby pejsci a teď už kočky. Ale to bude tím pokrokem, technologickým vývojem a touze hnát se pořád za něčím novým, což je dobře a fajn. Nový web pro micky, který technicky vychází z webu pro hafiky, vyčnívá nad těmi spousty skutečně zbytečných webů a komunitních pokusů... Nevěřili byste, jak překvapivě výborně funguje komunita na Hafici.cz a ta na Miciny.cz k tomu má hodně podobně solidně našlápnuto.

Ostatně i naše míca Simba si vymňoukala, že chce mít na Micinách i svůj profil... Víte, ona je vykastrovaná (nebo sterilizovaná???), takže když jde v noci ven, tak si s těma kocourama moc nezasouloží chudinka... Aspoň na tom webu ji občas nějakej virtuální kocour op..., teda: pošle nějaký ten piškot či misku žrádla, takže její život je vlastě fajn a spokojeně si na něm přede dál.

relevantní odkazy:

Miciny.cz | Simba na Miciny.cz | Hafici.cz | O funkcionalitách webu Miciny.cz

2 komentáře:

  1. Nas pes zacal kojit nasi kocku. Vazne nevim, komu ted zalozit na cem profil :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Cože :-)))))??? Asi oboum všude :-). A doplni to o reportage na blog :-)

    OdpovědětVymazat