pátek 11. září 2009

Pivní reklamy - nový blog o světě piva je tu!

V červnu letošního roku byl spuštěn nový pivní blog. Bezpochyby první blog o pivních reklamách a světě piva ve středních Čechác a co možná: i první v republice

K dnešnímu pivní blog obsahuje více než 30 článků o pivních reklamách, informací o pivních slavostech či o degustačních zážitcích premiových ležáků, výčepních či speciálních piv.

Protože v září slézají uživatelé internetu ze stromů zpět ke svým počítačům, začne pivní blog žít ještě více než doposud. Můžete se těšit na videorozhovory se zajímavými lidmy ze světa piva, ochutnávky nových (i zahraničních) piv, zážitky z hospod či na nové reklamní spoty a mnoho dalších zajímavostí.

O pivním blogu prohlásil jeho provozovatel, Švihák Lázeňský, následující: "Nejde nám jen o strohý výčet druhý piv, či představování nových značek. Chceme spotřebitelům i milovníkům piva ukazovat, jak pivo vzniká, jak vznikají jeho reklamy a co je jejich hlavními nosnými body. Chceme, aby pivní blog byl inspirací a vyhledávaným zdrojem veškerých informací ze světa piva."

relevantní odkazy:

Pivní blog

1 komentář: