pondělí 22. října 2007

Miton CZ třetí nejdynamičtější technologickou firmou v ČR

Nejen o ocenění Deloitte Central Europe a o nových projektech

Minulý týden Miton CZ s.r.o. obsadil třetí místo (bronz!) českého žebříčku padesáti nejrychleji rostoucích firem ve střední Evropě, který sestavovuje společnost Deloitte. Již v roce 2005 tuto anketu Miton CZ vyhrál v rámci českých společností v kategorii rising stars (The Technology Fast 50 in Central Europe – 2005). Kompletní výsledky Deloitte v jednotlivých letech.

Začátkem října se taky spustila beta verze nákupního rádce Heureka.cz. Heureka.cz toho umí skutečně mnoho: třídit produkty v rámci kategorii, nejrůznějších kritérií a atributů, zobrazovat ceny různých obchodů a jejich vývoj v časegraficky, konkrétně poradí, jaký produkt bude ten nejlepší díky častým dotazům, na které zodpověděli reální uživatelé a profesionálové. Ukáže hodnocení 220 obchodů, ve kterých Heureka.cz vyhledává přes 9000 produktů, a ze kterých si můžete vybrat ten pro vás skutečně nejlepší. Můžete číst diskuse uživatelů a recenze o konkrétním produktu, vybrat si alternativy k produktu podle kritérií a ceny, zeptat se na produkt konkrétního uživatele, který produkt vlastní a mnoho dalších užitečných funkcí.

Heureka.cz má v současné době především katalog spotřební elektroniky. Za pár dnů bude spuštěn i katalog bílého zboží. Více o vývoji Heureka.cz čtěte na jejím blogu.

Od října byla také spuštěna služba Kvapem.cz zaměřená na registraci doménových jmen. V první fázi je možná registrace domén druhé úrovně s koncovkou .cz. Pro prvních 1000 zákazníků probíhala akční cena 99 Kč za jednu doménu. 1000 domén je už fuč a tak aktuálně stojí doména 229 Kč. Platba za doménu je možná platební kartou Visa, Visa Elektron, Maestro, MasterCard a po úspěšném dokončení platby je doména ihned k dispozici. Pro placení se používá bezpečné 3D-Secure řešení – nejmodernější aplikaci kartových Asociací MasterCard a Visa, které umožňuje bezpečné platby kartou na internetu. Rychlé ověření dostupnosti volné domény vám pomůže najít Domenovecentrum.cz.

Jinak o tom, že server Stahuj.cz byl prodán Centrumu předpokládám už všichni vědí :-). Proběhlo to veškerým možným tiskem.

Poslední drobná novinka je snad spuštění interaktivního televizního programu na Nepropasni.cz.

dnešní relevantní odkazy:

Deloitte
| Tisková zpráva o ocenění Mitonu CZ | O ocenění na Emagu.cz | Miton CZ | Heureka.cz | Kvapem.cz | Domenovecentrum.cz | Televizní program

0 Vašich komentářů:

Okomentovat