úterý 7. října 2008

Superkoncertním týdnem začíná podzim plný hudebních zážitků

Náhrada za mou letošní absenci na jakémkoliv letním hudebním festivalu přichází právě tento týden a bude trvat celý podzim.

Podzimní smršť koncertů startuje zítra s Danem Bártou a Illustratosphere v libereckých Lidových sadech, na který se nás chystá poměrně dosti (kdo dál?). V pátek se přesouvám do Prahy a ještě ten den se chystáme na dvojkoncert koncert S.O.I.L. (které uslyším naživo poprvé) a Navigators do Rock Café. V sobotu pak na "tak trochu soukromý" koncert Monkey Business v rámci Rock for IT. Těším se jak na hudbu, tak na setkání s hudebními kamarády.

Po něm budou následovat další koncerty ve skoro dokonale týdenním taktu - tedy aspoň jednou týdně nějaký gig. Chystám samozřejmě postřehy z hudebních zážitků sem na blog. V současné době se poslechově vracím zpět k tradičním songům a interpretům (Illustratosphere, Navigators...), abych se na koncerty připravil. Krom těch tradičních poslouchám i nové album Yvonne Sanchez (přečtěte recenzi Verči Vlachové), které je skutečně malebné, abych tak řekl :-). Uchvátil mě v poslední době taky Avishai Cohen s albem Colors a standardně u mě stále boduje Brad Mehldau...

Inu, stromy se krásně zbarvují. Chladnou stráně. Brzo se stmívá. Dívky se začínají zahalovat... Ať žije jazzový podzim... :-)!

0 Vašich komentářů:

Okomentovat