neděle 18. ledna 2009

Vzpomínky na Boba a Davea

Je to už více než rok, co se Budvar prezentoval spoty s povedenou dvojicí Bobem a Daveem. Pojďme na tehdejší povedené reklamy zavzpomínat.

Reklamy na pivo jsou jedny z mála, na které se dá dívat. A to bych prosím pěkně tvrdil, i kdybych pivo nepil. Před více než rokem pojal Budějovický Budvar svou prezentaci po svém a velmi originálně. Ve svých reklamách s Bobem a Daveem vystihnul Čechy a mentalitu České republiky naprosto dokonale. Reklamní kreativci se strefili. Hokej, fotbal, modelky, pivo, kapr - primární české exportní komodity ve spojení s lehce přisprostlým jednoduchým a však troufám si tvrdit, stylovým humorem.

Podobně stylově prakticky o rok později Budvar pojal vývoj nového piva - Pardála. S pomocí českých milovníků piva vytvořil nové unikátní výčepní pivo, jak jsem o tom zde již psal. Teď už si ale vychutnejte těchto několik orosených spotů. (Přidal jsem mezi ně i jeden jiný bez Boba i bez Davea a je poznat, že je tak trošku slabší...)




























Příště už zase článek o něčem jiném než o pivě ;-).

relevantní odkazy:


Pardál | Pivní stastistiky roku 2008

2 komentáře:

  1. Tolik spotů? :-) To už si ani všechny nepamatuju...

    OdpovědětVymazat
  2. A to jich je jeste vic, Z celni kontroly, jak rikaj ze budou cestou z5 pasovat drahy kovy a pak z Italie, ale ten rychle stahli lebo urazal Talose. vse k hram v Turine

    OdpovědětVymazat