pondělí 7. července 2008

Vítání občánků :-)

Vítám celou hrstku statečných čtenářů mého občas i velmi rozjuchaného blogu. Doufám, že jste na tuto novou adresu v pořádku a úspěšně přemigrovali :-). A doufám, že stěhování přinese pozitiva jak pro mě, tak především i pro vás čtenáře.

Zároveň prosím o strpení a trpělivost, protože ještě stále ladím vzhled blogu. Zvolil jsem tuto černou barvu, která tak navazuje stylem na starší. Avšak ani barva, font ani barevný styl možná nezůstane v této podobě a budu ho ještě měnit. Koneckonců ke stylu se můžete vyjádřit v pravo v anketě hlasováním. Co se měnit ale nebude je adresa, která zůstane již stabilně stejná a doufám, že další migrace nás už nečeká.

Přestěhoval jsem sem i pár článků z blogu - hlavně těch smysluplnějších (všechny ostatní najdete na staré blogu). Navigace blogu je jiná. Menu s historií a odkazy je tentokrát vpravo - tedy na opačné straně než na starém blogu. S tím se srovnáte brzo :-). Pro všechny čtenáře využívající služeb Google, kteří mají například Gmail, je pohodlnější přidávání komentářů tím, že mohou být neustále přihlášeni a své údaje tak nemusí neustále vyplňovat při každém psaní komentáře.

Všechny články jsou nyní celé viditelné hned po prvním naloadování blogu, nemusíte tedy podle perexů rozklikávat konkrétní článek. Pokud však chcete na konkrétní linkovat, poslat někomu odkaz atp., je třeba kliknout na nadpis článku a dotyčný příspěvek se otevře zvlášť na URL přímo pro konkrétní článek. URL pak jednoduše můžete kopírovat a předávat dál.

Tak si to užijte :-)

relevantní odkazy:

Starý blog

2 komentáře:

  1. Mas to tu, Michale mooooc hezky...nejhezci, jak jinak:o) A koukej sem psat castejc, posledni dobou nemam co cist, krome nasich pulnocnich povidacek s tim chlipnikem co sedi vedle me jestli mi rozumis:o))) Karcaaa

    OdpovědětVymazat
  2. 4 Karcaa: No díky, Tvůj příspěvek je první, tudíž gratulace. Hele, mám rozepsáno nebo v hlavě docela dosti příspěvků, jen tak přemýšlím, kde na to vzít čas a sílu to všechno sepsat. Ale bude to, bude to. Long live chlípník :-)

    OdpovědětVymazat